Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Прес: ти качаєш, а він не з'являється?

Прес: ти качаєш, а він не з'являється?

Накачений прес - це спокуслива лінія від середини ребер до пупка, виражені м'язи, а в найкращому випадку - виражені кубики ... Але ось ти раз за разом виконуєш складні вправи на прес, а він зрадницьки не поспішає з'являтися? Напевно, ти здійснюєш одну з найтиповіших помилок. Вони бувають такими:

foto11.jpg (23.11 Kb)


1. Ти неправильно дихаєш

Золоте правило усіх силових вправ: при навантаженні - видих. Тобто, наприклад, якщо ти піднімаєш і опускаєш голову і плечі, лежачи на спині і зігнувши ноги в колінах - видихай всякий раз, коли голова досягає найвищої точки і вдихай, опускаючи її. Правильне дихання задіює м'язи діафрагми, і прес качається куди більш ефективно. Затримуєш дихання? Можеш не дочекатися своїх кубиків.

2. Займаєшся нерегулярно

Давай поглянемо правді в очі: набагато легше один раз прийняти відчайдушне рішення привести себе у форму і відпахати до знемоги (! Знову ж - один раз), ніж кожен день помірно качати й качати свої м'язи ... Але спорт - це штука, яку не можна підкорити за один раз. І м'язи пресу за один раз теж не накачаєш. Найкраще займатися щодня або через день. Болять м'язи? Нічого: найкращі ліки - нова доза вправ. У випадку, якщо крепатура ну дуже сильна - почекай 48 годин після останнього тренування - і качай прес знову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі вправи для спалювання жиру на животі

3. Навантаження тільки на прес

Якщо будеш качати тільки його, інші м'язи так і залишаться в жалюгідному стані. Це загрожує: а) проблемами зі спиною; б) неефективності всього тренування. М'язи просто не будуть рости так, як тобі потрібно, і правильно відпочивати! Крім того, вправи на прес вимагають компенсації на м'язи спини.

4. Кількість переважає якість

Краще 15 якісних разів, ніж 100 неякісних. Коментарі тут зайві.

5. Навантаження не на прес

Звучить дурнувато, але, качаючи прес, багато з нас переносять навантаження на іншу частину тіла. Ти зрозумієш, про що ми говоримо, якщо згадаєш біль у шиї після тренування. Качючи прес, ти можеш заводити руки за спину, але тримай лікті строго в одній площині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:30, 03.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2876

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: