Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Як забрати живіт та боки за 2 тижні

Як забрати живіт та боки за 2 тижні

Довгоочікуваний літній сезон нарешті прийшов, а тому саме час на пляж! Проте, бажання скупатися та позасмагати пропадає, коли згадуєш про свої зайві кілограми. Ці декілька вправ допоможуть прибрати зайві сантиметри з живота та боків і дозволять тобі бути зіркою пляжу.

kalb9xfdab8.jpg (16.85 Kb)
1. Лягаємо на бік і спираємося на лікоть. Ставимо ноги разом, напружуємо їх та піднімаємо. При піднятті робимо видих. Корпус тіла обов'язково повинен бути піднятий. Ви повинні відчувати як працюють ваші м'язи. Виконуємо по 30 разів, лежачи спочатку на правому, потім на лівому боці.

2. Тепер потрібно лежачи на боці підвестися на одній руці. Потім робити підйоми і опускання тулуба вгору і вниз. Повторити з одного та іншого боку по 25 разів.

3. Ноги на середині плечей, руки розведіть в сторони. Зміщайте тулуб вправо і вліво. Тримайте спину прямо. Бока повинні максимально працювати. Вправу виконуємо 100 разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схуднути допоможе жувальна гумка

4. Вихідна поза та ж, але руки опущені уздовж тіла. Виконуємо нахили тулубом у бік і вниз. Намагаємося дотягнутися до колін. Повторити 100 разів.

5. Стаємо боком до опори і виконуємо підняття ноги вбік приблизно на 70 градусів. Зверніть увагу на те, що натягувати потрібно не носок, а п'яту. Нога напружена. Повторити з кожною ногою по 30 разів.

6. Тепер встаємо до опори обличчям. Стопу повертаємо перпендикулярно опорі. Виконуємо підняття спочатку однієї ноги 30 разів, а потім іншої.

7. Знову встаємо боком до опори і чергуємо махи ногою вбік і назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 08.07.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 3070

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: