Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Нескладні вправи для підтягнутого животика

Нескладні вправи для підтягнутого животика

Ви красива, підтягнута, чарівна, але невеликий животик не дає вам спокою? Так ви хочете мати пружний, підтягнутий живіт? Тоді регулярно виконуйте 5 нескладних вправ.

hjkl.jpg (5.63 Kb)
1. Ляжте на спину, зігніть ноги в колінах, руки не зчіплюючи за головою, лікті в сторони, погляд спрямований вгору. При підйомі - вдих, опускаючись у вихідне положення - видих.

2. Ляжте на спину, руки під сідниці, невисоко піднімайте прямі ноги. На видиху - підйом, на вдиху - повернення у вихідне положення.

3. Ноги схрещені в колінах, з утворенням прямого кута, руки заведені за голову. Виконуйте підйоми з відривом верхньої частини тулуба від підлоги, дотримуйтесь техніку дихання як у попередніх вправах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засоби, що усунуть шрами від прищів

5. Зігніть ноги в колінах, руки зчепіть за головою, по черзі підтягуйте лікті до колін.

Всі ці вправи для плоского живота варто виконувати від 15 разів, з часом збільшуючи навантаження за рахунок більшої кількості повторів. Ефект з'явиться вже через 15 днів регулярного виконання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 31.07.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 2372

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: