Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як отримати "бразильську попу"

Як отримати "бразильську попу"

"Бразильська попа" - це красиві пружні сідниці, що починаються від попереку і перетікають в ноги без складок. Вона виключає обвислості і в'ялість. Але в той же час такий тип сідниць на думку чоловіків більш апетитний і сексуальний. Пропонуємо вашій увазі вправи для створення "бразильської попи".

cvvbfgdfg.jpg (22.73 Kb)
Дуже корисно ходити (бігати в середньому або повільному темпі) по сходинках (в під'їзді, на ескалаторі...). Адже "бразильська попа" передбачає накачені м'язи і відсутність зайвого жиру. Доведеться схуднути в загальному.

Присідання - ось самі результативні вправи для створення того, про що ми говоримо. Але присідати просто так недостатньо. Присідати потрібно правильно і з обтяженням, щоб навантаження було оптимальним. Ноги розставляються трохи ширше, ніж середня стійка ноги нарізно. Присідаємо повільно, акуратно, немов сідаємо на стілець. Попу відводимо назад, спина пряма, обтяження у вигляді штанги або важких гантелей в руках.

Випади допомагають надати сідницях форму і пружність. Так, роблячи випад вперед правою ногою, ця нога в колінному суглобі утворює кут в 90 градусів. А коліно лівої ноги злегка торкається підлоги. Випади виконуються повільно і теж з обтяженням. При виконанні цієї вправи додатковий бонус - красиві підкачені стегна.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Смішний фітнес, який допоможе схуднути [ВІДЕО]

Махи ногами з різних положень. Упор стоячи на колінах. На раз - коліно правої ноги підтягується до грудей, на два - права нога випрямляється, відводиться назад, вгору злегка зігнута в колінному суглобі. Потім те ж виконується іншою ногою. Або ж ще одна вправа: лежачи на животі, руки вздовж тулуба. На раз - підняти назад-вгору праву ногу (на 10 - 15 см від підлоги), на два - праву опустити, підняти ліву. М'язи ніг повинні бути гранично напружені. Вправа виконується в середньому або повільному темпі. Стоячи, упор руками об стіну. На кожен рахунок відводимо пряму праву ногу назад-вгору приблизно на 1 метр і повертаємося. Потім працює ліва нога. Вправи виконуються в повільному темпі. Краще виконати 4 підходи по 10 разів кожною ногою.

Взагалі максимальне напруження сідниць дуже корисно для формування "бразильської попи". Так, максимально напружити сідниці і тримати їх в такому стані можна хоч весь день. Це ніхто не бачить, це нікому не заважає, це не вимагає окремого часу і місця. Воно дуже зручно для людей з сидячим родом професійної діяльності. По ходу можна відразу напружувати і м'язи преса. Ефект той же + відсутність жирових відкладень в області живота.

Ну і вправа найбільш корисна для створення "бразильської попи": лежачи на спині, коліна зігнуті, стопи на підлозі, руки вздовж тулуба. На 1 - підняти максимально вгору живіт і таз, затриматися вгорі 15-20 секунд, потім опуститися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:40, 10.08.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 6128

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: