Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Кулінарія, Рецепти, Корисні поради / 6 рецептів швидкого перекусу

6 рецептів швидкого перекусу

Вам вже набридло перекушувати бутербродами?
Тоді МіЛеді розкаже вам як смачно перекусити з насолодою...


123456789.jpg (47.41 Kb)
1. Парфе
Улюблений рецепт перекусу, який можна приготувати вдома і взяти з собою в склянці з кришкою. Крім того, парфе можна знайти в багатьох кафе. Для приготування вам знадобиться гранола або мюслі, йогурт, мед, фрукти і ягоди.
На дно склянки налийте йогурт, потім - шар гранола, який потрібно полити медом. Зверху насипте нарізані шматочками фрукти або ягоди.
Це дуже хороший перекус після довгої пробіжки, особливо якщо ви біжите не з будинку, і до нормальної вечері потрібно ще дожити.

2. Мюслі-батончик
Вдома вони готуються за 15 хвилин, на смак набагато краще тих, що продаються в магазинах.
Вам знадобиться склянка вівсянки (Не швидкого приготування, а мінімально обробленої - її можна дізнатися за круглої плескатої формі зерен і обурливо низькою ціною), яйце, півсклянки соку або йогурту, мед, горіхи і сухофрукти.
Змішайте і збийте яйце і йогурт (або сік). Всипте вівсянку і добре перемішайте. Додайте сухофрукти та горіхи, викладіть в маленьку квадратну форму і поставте в духовку на 180С на 20 хвилин. Остудіть і розріжте на батончики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Які продукти треба їсти восени?

3. Шоколадне молоко
Найулюбленіший відновлюючий напій бігунів можна приготувати протягом дня: для шоколадного молока ніколи не буває занадто рано чи пізно.
Вам знадобиться склянка молока, ⅕ плитки темного шоколаду з вмістом какао не менше 70%, щіпка мускатного горіха і щіпка червоного перцю. У кухлик або маленьку каструлю наламайте шоколад і злегка полийте його молоком, щоб воно його закривало. Розмішуйте і підігрівайте, поки шоколад не розплавиться, і додайте решту молока. Підігрійте всю суміш, але не кип'ятіть її. Додайте мускатний горіх і перець. Перелийте в чашку і насолоджуйтеся. Можна додати мед або цукор, якщо ви любите солодкі напої.

4. Тост з арахісовим маслом і джемом.
Вічна класика виручає, коли потрібно швидко перекусити чимось більш ситним, ніж яблуко. Просто намажте на один тост арахісове масло, на другий - джем і складіть їх разом. Поєднання солодкого і солоного на хрусткому тості - це шалено смачно. Так що не захоплюйтеся!

5. Смузі
Смузі можна зробити з чого завгодно, вони можуть бути легкими або ситними, овочевими або фруктовими. Якщо хочете чогось легкого, але не дуже калорійного, вибирайте овочеві: селера, авокадо, зелень можна доповнити зеленим яблуком.
Фруктові смузі - джерело швидкої енергії, їх добре робити з банана, доповнюючи чимось свіжим і соковитим: виноград, яблука і груші, цитрусові або мій улюблений варіант - манго. Якщо додати в нього жменю вівсянки або мюслі, у вас вийде смузі з швидкими і повільними вуглеводами - те, що потрібно для перекусу перед пробіжкою.

6. Кульки з сухофруктів
Вони схожі на цукерки, можуть довго жити в холодильнику і виручають в разі потреби. Вам знадобляться тільки сухофрукти, і обмежувати себе курагою і чорносливом необов'язково - ще їсти інжир, сушену вишню, фініки і багато всього іншого. Додайте горіхи, якщо хочете. Сухофрукти потрібно помити і подрібнити у блендері до стану однорідної маси. Потім сформувати руками кульки, які потім потрібно обваляти, наприклад, в кунжуті, какао-пудрі, кокосовій стружці або перемелених горіхах. Мої улюблені - з інжиру з мигдалем в кокосовій стружці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:20, 18.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2239

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: