Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як зробити ноги стрункими за 2 тижні

Як зробити ноги стрункими за 2 тижні

Вже пора діставати короткі сукні та спідниці, весна в самому розпалі. Але ви вважаєте, що ваші ніжки недостатньо гарні для цього? Ми підготували спеціальний комплекс, після якого ваші ніжки будуть такими ж стрункими, як у танцівниць.

strojnye-nogi-za-nedelyu.jpg (41.03 Kb)
Вправа №1
Крок у бік - гран-пліє

Необхідно закріпити стрічку кільцем навколо щиколоток, встати прямо, а ноги тримати разом. Потім руки опустити вниз і трохи зігнути, як ніби обхвачуєте велику кулю. Тепер зробіть широкий крок вправо і опустіться в присіданні. Одночасно піднімати руки вгору і в сторони. Потім повертайтеся в початкове положення і повторюйте вправу.

Вправа №2
Арабески

Необхідно встати прямо, зачепити стрічку-ароматизатор за ліву ступню, перехрестити кінці стрічки і взяти їх в руки. Піднімаючи і розводячи руки в сторони, відвести ліву ногу назад, не згинаючи її. Зробити 10-15 разів на одну ногу, потім - на іншу.

Вправа №3
Купе-тандю

Необхідно перекрутити стрічку навколо правої ноги, потім перехрестити, підняти праву ногу і впертися п'ятою в кісточку лівої. Піднімаючи руки вгору на лінію плечей і розводячи в сторони, одночасно вивести праву ногу в сторону. Потім поверніться у вихідне положення і повторіть рух 10-15 разів.

Вправа №4
Аттітюд

Початкове положення як в попередній вправі. Тепер відводите ногу назад і утримуйте на вазі. Чи не прогинаючи корпус, виведіть руки вперед, натягуючи стрічку. Одночасно зігніть коліно, піднімаючи ногу зі стрічкою на кілька сантиметрів вгору. Повільно випрямити ногу, повернувшись у вихідне положення. Під час виконання вправ руки повинні бути паралельні плечах. Зробити по 10-15 разів на кожну ногу.

Вправа № 5
Міні па

Необхідно поставити ноги на ширині плечей і трохи присісти. Руки підняти над головою і трохи зігнути в ліктях. Випрямляючи коліна, витягти праву ногу вперед і перенести вагу на ліву. Одночасно відведіть убік праву руку. Повторіть вправу по 10-15 разів на кожну ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно тренуватися вдома

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 05.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2698

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: