Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Як накачати ноги і стегна всього за місяць

Як накачати ноги і стегна всього за місяць

Мати гарні ноги і стегна мріє кожна жінка! Але зробити їх красивими прагне не кожна. Якщо твої стегна стали безформними, не варто засмучуватися! Адже якщо захотіти, можна все виправити.

popsugar-movesforfirmerlegs.jpg (22.4 Kb)
1. Перша вправа досить проста. Прийми вихідне положення. Для цього потрібно сісти навпочіпки, щоб пальці рук торкалися підлоги. Потім потрібно різко стрибнути вгору, і підняти над головою руки. Виконай таку вправу 10 хвилин.

2. Щоб мати гарні ноги, потрібно щодня виконувати цю вправу. Для цього треба встати бічною частиною тіла до спинки стільця і покласти на неї свою ліву руку. Далі махни вгору правою ногою, потім теж саме виконай з лівою ногою. Повтори цю вправу 15 разів з кожною ногою.

3. Лягти на спину, випрямивши ноги, а руки покласти долоньками вниз. Ноги слід підняти вгору, а потім виконай рух, ніби їдеш на велосипеді. Роби таку вправу 10 хвилин, постійно збільшуючи темп.

4. Прийми вихідне положення. Для цього потрібно сісти так, щоб одну ногу відкинути назад, а іншу вперед, але коліна при цьому трималися на одному рівні. Якщо важко, спирайся про що - небудь. Потрібно періодично відривати ногу від підлоги. Така вправа виконай з кожною ногою по п'ять хвилин.

5. Сядь на підлогу, спину випрями, руки поклади на стегна. Далі слід витягнути ноги вперед, потім одну ногу зігнути і ступень цієї ноги підняти іншу ногу на 30 см вгору. У цей момент порахуй до 25 і можеш відпустити ноги. Виконай таку вправу з кожною ногою.

6. Для того щоб виконати цю вправу, потрібно встати колінами на підлогу, випрямивши при цьому спину, опустивши плечі і притиснувши руки міцно до тіла. Притискай ноги один до одного з усіх сил, так щоб м'язи на стегнах сильно напружилися. Але при цьому слід відкидатися тілом назад. Дорахуй до 15 і можеш розслабитися. Такі вправи виконують і вранці і ввечері, і тоді красиві стегна тобі забезпечені.

7. Сядь на стілець, зведи стегна разом, потім потрібно сильно постаратися розвести руками ноги, але стегна при цьому не розслабляти. Повтори таку вправу 20 разів.

8. Лягай на спину, а під голову поклади подушку. Коліна варто зігнути, а стопи повинні упиратися в стіну, руки при цьому витягнути уздовж тіла. Щосили напруж м'язи ніг і стегон, руками при цьому спирайся об підлогу. У цей момент потрібно підняти таз і порахувати до 10.

9. Притиснись до стіни, голову і спину витягни, а руки притисни до стінки. Стопи повинні стояти від стіни на відстані 25 см., Злегка зігнути. Зігни одне коліно, а праву ногу обов'язково підніми вперед. Але не потрібно випрямляти ногу до самого кінця. Слід потримати її на вазі 10 сек., потім потрібно повернутися в колишнє положення. Цю вправу повтори з кожною ногою по 15 разів.

10. Колінами встань на подушки, обличчям до стіни. Випрями спину, руки підніми наверхте на ширині плечей, долонями вприся до стіни і повільно-повільно підніми одне стегно до сідниці. Потім потрібно відвести ноги в сторону і повернутися в попереднє положення. Виконай таку вправу по 15 разів з кожною ногою.

11. Для виконання вправи сядь на підлогу, зігнувши в коліні одну ногу і притягнувши її до себе. Потім розгинати коліно дуже повільно, витягаючи при цьому одну ногу високо вгору. Повтори цю вправу з кожною ногою по 15 разів.

12. Прийми таке положення: ляж лівим боком на підлогу, спираючись на лікоть. Ноги повинні бути прямими, опускаючи і підводь ноги і стегна. Виконуй таку вправу дуже повільно. Повтори його по 15 разів лежачи на кожному боці.

13. Сядь на підлогу, розстав ноги ширше, наскільки це можливо. Руки розташуй перед собою на підлозі. Напруга м'язи стегон з усіх сил і виконуйте нахили грудей вперед. Виконуй вправу не довше 10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вправи для тих, хто постійно сидить за комп'ютером

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 16.05.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3302

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: