Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес / Як знайти сили на ранкову зарядку?

Як знайти сили на ранкову зарядку?

Вчені давно довели користь ранкової зарядки. Це відмінний спосіб прокинутися і налаштуватися на плідний день. Але що краще - активні вправи або зайві хвилини сну?

19.gif (17.03 Kb)
Фізичне навантаження прискорює обмін речовин. Під час зарядки починають активно працювати серце і легені, кров збагачується киснем. Це пробуджує апетит - а, як відомо, вранці поживні речовини засвоюються найкраще.

Користь для фігури

Не кожен може в робочий день викроїти час на спортзал або шейпінг. Знайти кілька хвилин на ранкову зарядку куди простіше - а користі від неї дуже багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що ви повинні знати про біг

Регулярні заняття

Пам'ятайте, що вода камінь точить. Займаючись щодня потроху, ви принесете собі більше користі, ніж кидаючи всі сили на разовий фітнес у вихідний.

Дозоване навантаження

Ви можете робити зарядку, навіть якщо раніше ніколи не займалися спортом. Підбирайте програму по своїм силам і можливостям.

Ніяких вкладень

Для зарядки не потрібно купувати абонемент, гантелі або тренажер. Досить просто помахати руками, як у школі на фізкультурі. Повірте, користь для організму буде величезна.

15 хвилин - спати чи не спати?

Часто самі щирі прагнення зайнятися зарядкою розбиваються об небажання вранці розлучатися з подушкою. Щоб досягти своєї мети, використовуйте кілька простих прийомів:

Лягайте спати раніше

Часом ми засиджуємося допізна більше за звичкою, ніж з потреби. Якщо відчуваєте, що очі закриваються вже в 9 вечора - дозвольте собі заснути в цей несолідний "дитячий" час. Організм скаже вам спасибі.

Не переїдайте на ніч

У цьому випадку шлунок буде активно працювати, коли ви вже намагаєтеся заснути. Також нераціонально, як залишати машину в гаражі з працюючим двигуном.

Досипати - не завжди на користь

Згадайте, як ви іноді прокидаєтеся до будильника. Найчастіше Ви бадьорі і повні сил - але на годиннику ще занадто рано, і ви вирушаєте доспати свої покладені півгодини. І прокидаєтеся розбитими і сонними.
Секрет у тому, що Ви порушили власні біоритми. Прокинувшись раніше часу, краще встати і зайнятися корисними справами. Наприклад, ранковою зарядкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:40, 23.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2263

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: