Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / 7 способів отримати плоский живіт без вправ

7 способів отримати плоский живіт без вправ

Всім нам хочеться схуднути, або отримати красивий і плоский животик, без жодних зусиль. Думаєте, таке не можливо? Та ні, все можливо!

fitnessvedera-preseaktivs-dzivesveids-43726954.jpg (13.63 Kb)
"Качайте прес" в офісі та магазині

Качати в офісі або в магазині? Легко! І килимок для тренувань тягати з собою не потрібно. Качаємо прес практично силою думки: як тільки ви згадали про це, втягніть живіт. Отже, на вдиху максимально втягуємо живіт, рахуємо до 30, видихаємо. Повторюємо 20-30 разів. Якщо не забувати проробляти цю нехитру маніпуляцію хоча б 5-7 разів на день, то вже цього буде достатньо, щоб привести м'язи в тонус і влаштувати собі невелике тренування. Називається такий вид фізнавантажень без руху ізометричною гімнастикою, пояснює фітнес-тренер Олена Титова. М'язи працюють за рахунок планомірно повторюваних скорочень. Звичайно, це не зрівняється з справжньою "гойдалкою", але для щоденної підтримки тонусу саме те.

Перестаньте сутулитися

Саме через безвольно опущені плечі і спини "колесом" ваш животик виглядає ще більш в'ялим і виступаючим, ніж він є насправді. Але це не тільки візуальний ефект - неправильна постава послаблює м'язи спини і косі м'язи живота. Сутулі люди завжди виглядають старше своїх років і менше спортивними в порівнянні з тими, хто ходить з гордо піднятою головою. Так що ось ще одна вправа на кожен день: кожен раз, коли побачите дзеркало, розпрямляйте плечі, піднімайте підборіддя, витягайте шию вгору. Подобаєтеся собі такою більше? Ну звичайно. Тільки не "здувайте", а несіть свою спину прямо і гордо завжди. А ослаблені м'язи спини легко підкачати за допомогою звичайного офісного столу. Встаньте до нього спиною, обіпріться об край руками і повільно присідайте по 10 разів.

Висміюйте калорії

Скільки не повторюй, а саме про цей самий приємний спосіб схуднення - сміх - всі швидко забувають. Підраховано: п'ять хвилин сміху спалюють стільки ж калорій, як п'ятнадцятихвилинна пробіжка. При щирому, щоденному, нестримному реготі працюють 70 м'язів, у тому числі м'язи діафрагми і пресу. Як піднімати собі настрій - вирішуйте самі. Головне, не будьте надмірно серйозними там, де можна від душі посміятися.

Не їжте продукти "другої свіжості"

Доведено, що в'ялою і пухкою шкіру робить надлишок простих вуглеводів в харчуванні. Намагайтеся максимально скоротити вживання білого хліба, здобної випічки, шліфованого білого рису, макаронів. Зате підтримують тонус шкіри клітковина (вівсянка, чорнослив, яблука) і білки (пісне м'ясо - індичка, кролик, курячі грудки, відварна яловичина). Але, крім складу харчування, на пружність пресу впливає і свіжість їжі. Що підтверджує дослідження вчених зі Стокгольма. Кілька сотень дівчат-добровольців були поділені на три групи. Перша вживала виключно свіжу їжу - тільки з перевіреного супермаркету. Другу групу годували такою же по калорійності і складу їжею, яка полежала кілька годин у холодильнику. Раціон третьої групи дівчат складався з страв, які "зависали" на холодильних полицях кілька днів, перш ніж потрапити на стіл.

Як пояснюють фахівці, ця неприємність викликана вживанням продуктів, в яких почався процес бродіння. Продукти бродіння погіршують вироблення колагену - речовини, що відповідає за пружність тканин, у тому числі м'язів живота. До того ж довго лежали продукти гірше перетравлюються і виділяють більше токсинів, що теж псує вигляд шкіри. Через рік експерименту навіть візуально було помітно, що скинули вагу практично всі учасниці, але в першій і другій групах дівчата були вельми підтягнутими, а ось в учасниць третьої групи м'язи стали менш пружними, а живіт в'ялим.

Пийте зелений чай

Зелений чай давно вважається вірним союзником плоского живота, оскільки містить катехін, антиоксидант, який допомагає спалювати жир, особливо на абдомінальному рівні (тобто в області черевної порожнини). Жир, який накопичується навколо талії, відрізняється за складом від того, що, скажімо, відкладається на стегнах. Цей жир дуже щільний і його клітини нелегко "розбити". А ось активні речовини зеленого чай катехіни, налаштовують метаболізм так, що він націлюється на максимальну переробку жирів, у тому числі і абдомінального. Крім того, цей напій є м'яким сечогінним засобом, а, значить, сприяє виведенню зайвої рідини з організму, що "підсушує" тканини, і живіт виглядає менш пухким.

Викиньте речі із заниженою талією

Посудіть самі, як жахливо виглядає нависаючий животик в одязі, де занижена талія. Відмінна новина: в моду знову входить талія завищена, яка якраз дозволяє маскувати недоліки фігури.

Обдурюйте


А якщо раптом весілля подружки вже через тиждень, і терміново треба влізти в плаття, яке ви купили по великій любові, але на розмір менше вашого, то корисно іноді вдатися до обманних маневрів і згадати про коригуючу білизну. У магазинах повно утягуючих шортиків і пасків. Навіть голлівудські зірки ними не гребують, наприклад, Дженніфер Лопес, Єва Лонгорія і Кім Кардашьян зізнаються в тому, що частенько вдаються до таких "помічників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 27.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 4269

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Karyna 27.07.2015 - 07:27
Та шо ж ви такі безграмотні!!! Жах!
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: