Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Найкращі тренування для тих, хто не любить фітнес

Найкращі тренування для тих, хто не любить фітнес

Останнім часом спорт надзвичайно популярний: всі прагнуть схуднути і підтримувати здоров'я в хорошій формі. Як бути, якщо ви теж хочете займатися спортом, але терпіти не можете спортзалі або у вас немає часу його відвідувати?

aa.png (193.13 Kb)
Будокон

Будокон включає елементи бойових мистецтв і дихальні практики. За словами розробника системи будокон Кемерона Шейна, цей різновид фітнесу дозволяє за два тижні занять схуднути на пару розмірів. Займатися будоконом можна і вдома.
 
Зумба

Ще одна екзотичне назва приховує за собою поєднання потужного фізичного навантаження і запальних танців. Кредо зумба-культури: "Танцюйте і худніть". Ви можете займатися в спортзалі в компанії однодумців, а можете робити це на самоті вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 швидких фітнес - порад
 
Танці на пілоні

Ні, це не стриптиз в звичайному розумінні цього слова. Тренування з пілоном - далеко не новина у світі фітнесу. Однак багато дівчат соромляться відвідувати такі заняття, оскільки думають, що їм доведеться роздягатися і танцювати навколо жердини. Ці поняття застаріли! Кардіостриптиз - нове віяння. Навантаження на всі групи м'язів, зміцнення серця і висока самооцінка - результат регулярних занять кардіостріптізом. Ще один плюс на користь занять - можливість займатися вдома по відеоуроку.
 
Дитячі ігри

Може ви давно хотіли грати в футбол на траві, але соромилися бігати за м'ячем, як дитина? Вас приваблює волейбол або катання на скейті? Досить соромитися, пора діяти! Збирайте компанію друзів і вирушайте в найближчий парк або на стадіон. Там ви зможете досхочу подуріти, побігати і згадати дитинство. Чи варто говорити, що година активної гри в м'яч на траві спалює до 500 калорій?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 26.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1630

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: