Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес, Похудання / Тренування, які прискорюють метаболізм

Тренування, які прискорюють метаболізм

Це не просто ефективні тренування, але і приємні. Всі вони можуть працювати і для поліпшення твоєї фігури, і для підняття настрою. Що ж це за чудо-вправи, читай у нашому матеріалі.

consejos_para_mantener_dieta_x1x.jpg (16.27 Kb)
Швидка ходьба. Насправді є кращим видом аеробного навантаження і дозволяє максимально прискорити метаболізм і процес спалювання жиру. При схудненні ходьба повинна бути швидкою - не менше 120 кроків за хвилину, при більш повільному темпі процес схуднення йде значно повільніше. До речі, найефективніша ходьба зі змінним темпом. Наприклад, швидко-повільно-швидко, і ходьба з перемінним ландшафтом, який має спуски і підйоми.

Плавання. Займайся і отримуй задоволення! Плавання можна комбінувати з іншими видами навантаження, а також окремо. Цей вид навантаження зміцнює м'язовий корсет спини, виправляє поставу і дуже корисний для хребта. Найгармонійніший вид фізичного навантаження.

Активні ігри. Наприклад, футбол, баскетбол, волейбол. А ще добре прискорюють метаболізм велосипед і ролики. Всі вони роблять тренування більш захоплюючим і, як наслідок, ти готова "тренуватися" довше.

Йога. Тренування, яке працює в режимі "накопичення". При регулярній практиці дуже добре прискорює і регулює обмін речовин, прибирає вісцеральний жир, подовжує і моделює м'язи тіла. Йога також добре зміцнює м'язовий корсет і виправляє поставу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як накачати кубики пресу мінімальними зусиллями

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 24.02.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3086

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: